E-mail: Jelszó:
2024-06-18 | Nincs bejentkezve!

Bejelentkezés

E-mail:

Jelszó:


Jelszóemlékeztető kérése

Saldo.hu

Elérhetőségek

Telefon:

237-9817

Címünk:

1135 Budapest,
Mór u. 2-4.

Cégjegyzékszám:

01-10-042131

Adószám:

10815018-2-41

Regisztráció

A regisztráció semmiféle kötelezettséggel nem jár az Ön számára. Célunk egyrészt a Saldo Zrt által bonyolított közbeszerzések hatékonyabbá és átláthatóbbá tétele.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a www.saldo.hu vagy www.patt.hu oldalon már regisztrált felhasználóknak ezen aloldalhoz KÜLÖN REGISZTRÁCIÓ NEM SZÜKSÉGES!

A regisztrációval Ön be tud lépni a www.patt.hu pályázatfigyelő weboldalra, és ingyenesen böngészhet az aktuális (nem közbeszerzési) vissza nem térítendő támogatási lehetőségek között, továbbá belépési jogosultsága lesz a Patt.hu közbeszerzési aloldalára is. A regisztráció után bármely eljáráshoz külön-külön csatlakozhat, ahol eltérő adatokkal (kapcsolattartók neve; kontakt e-mailcíme) is részt vehet a különböző közbeszerzési eljárásokban.

Az alábbi adatlap segítségével tud regisztrálni. A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Először a felhasználói adatokat töltse ki (személyes adatai alapján). Ha bármilyen problémája van a regisztrációval kapcsolatban, azt a webmaster@saldo.hu címen jelezze.

Személyes adatok
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail, login:*
Jelszó *
Jelszó mégegyszer *
Telefonszám:
 
Cím
Város:*
Irányítószám:*
Cím:*
 
 

A honlapot a Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zrt. üzemelteti. Minden jog fenntartva. Impresszum Adatvédelem